Bine ati venit!

despre noi

Palatul telefoanelor de odinioara, care acum gazduieste „hostelul tinerilor” B13 se afla in mijlocul bulevardului Nicolae Balcescu , in centrul istoric al orasului Sibiu.

Cladirea iconica, cu o arhitectura similara Clubului Metropolitan din NYC , a fost construita in 1946. A fost initial destinata sa serveasca drept sediu al serviciului national de telefonie.Astazi, gazduieste un centru cu diferite activitati pentru tineretul din Sibiu , si nu numai:  Burger Bar 2.0 , cat si hostelul pentru tineri B13.

Probabil ca,de la inceput v-ati intrebat de unde si de ce se numeste Hostel B13, numele hostelului, nu este nimic altceva decat abrevierea adresei unde il gasiti, bulevardul Balcescu nr.13.

Nu va trebui să te îndepărtezi de aici, din moment ce vei fi cazat in inima centrului istoric al Sibiului. La doar o scurta plimbare pe bulevard veti ajunge in deja cunoscutele piete: Piata Mare, Piata Mica, si ultima dar nu cea din urma piata Huet. Aici veti gasi numeroase pub-uri , cluburi de noapte restaurante cu specifice diferite, si tot felul de obiective turistice cu o deosebita importanta istorica.

Facilitati

Facilitati incluse!

Ceai & Cafea

Dus cald

Terasa

Curatatorie

Bucatarie

Baie comuna

A/C

Dulap

Receptie 24/7

Wi-fi

TV

Harta orasului

Uscator de par

Fier de calcat

Cincilas © 2021 All Rights Reserved